Nieters | Grondwerk
Goed grondwerk staat niet voor niets aan de basis van elk project. Nieters kan letterlijk en figuurlijk bergen werk verzetten.
rondwerk, grond afgraven, grond verzetten, zand afgraven, grondwerk Landgraaf, grond afgraven Landgraaf, grond verzetten Landgraaf, zand afgraven Landgraaf
15642
page-template-default,page,page-id-15642,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Grondwerk

Naast bestraten is Nieters gespecialiseerd in grondwerk. Het gaat immers niet alleen om het grondverzet en de bestrating maar vooral ook om wat eronder komt. Doordat we vanaf de ruwe grond mee kunnen praten, kunnen we mensen wijzen op leidingen die de grond in moeten.

Nieters levert compleet grondwerk én heeft hiervoor de professionele materialen. Dit geldt zowel voor bestrating als voor het overige grondwerk. Dankzij het complete machinepark van het bedrijf wordt het werk snel en optimaal uitgevoerd. Met onze Mini-graver kunnen wij alle grondwerken voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan tuin spitten, funderingen ontgraven, sloopwerken, bouwputten ontgraven, plaatsen van keerelementen etc.

.
Een project slaagt pas bij een degelijke ondergrond. Goed grondwerk staat dan ook niet voor niets aan de basis van elk project. Nieters kan letterlijk en figuurlijk bergen werk verzetten.

grondwerken nieters