Nieters | Riolering
Niets is zo vervelend als lekkages, verstoppingen en stankoverlast als gevolg van een riool dat in slechte staat verkeert. Voorkom problemen, bel Nieters!
riolering, riool, afvoer, riolering Landgraaf, riool Landgraaf, afvoer Landgraaf
15643
page-template-default,page,page-id-15643,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Riolering

Niets is zo vervelend als lekkages, verstoppingen en stankoverlast als gevolg van een riool dat in slechte staat verkeert. Voorkom deze problemen en laat Nieters uw riolering aanleggen of aanpassen. Wie zijn riool laat aanleggen door Nieters is verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherp tarief!

Heeft u een eigen huis? Of bent u als vastgoedbeheerder toe aan een renovatie? Kies dan voor kwaliteit en laat Nieters uw riool aanleggen of renoveren. Ook woningcorporaties en bedrijven zijn welkom! U ontvangt een complete oplossing voor uw rioolaanleg en het onderhoud van uw riolering.

De beste kwaliteit voor een gezond riool
Kwaliteit staat bij Nieters hoog in het vaandel, daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Alle bijkomende graaf-, grond- en straatwerkzaamheden worden in eigen beheer verricht. Vooral als u bij een ouder huis een nieuwe oprit of tuin laat aanleggen, is het raadzaam, de toestand van het bestaande riool te laten controleren. Dit kan door uitwendige inspectie of camera-inspectie.

Regenwater infiltratietechniek en drainage aanleg
Tegenwoordig wordt door veel gemeentelijke overheden voorgeschreven, dat het regenwater op uw perceel moet worden geloosd. Dit kan overlast veroorzaken bij hoosbuien. Uw tuin kan onder water lopen en de bestrating kan verzakken. Door voldoende infiltratiekratten gevuld met grind onder de grond te plaatsen en uw hemelwaterafvoer hierop aan te sluiten, kunt u dit voorkomen. Indien u vochtproblemen hebt in uw kelder, of het regenwater zakt niet weg in uw tuin dan kan een horizontale of verticale drainage een oplossing zijn.

Wilt u meer weten over het aanleggen van riolering of drainagesystemen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.